Ny bil: Kia Sportage

Jeg går inn i mitt 3 år som KIA kjører og i høst var jeg så heldig å få byttet den gamle bilen min med en helt ny KIA Sportage. KIA Norge er en viktig samarbeidspartner for meg og bilen er et viktig redskap i min treningshverdag.

KIA Sportage er en tøff og sporty SUV som passer meg og min hverdag perfekt. Jeg tilbringer mange timer i bilen gjennom hele året og gode kjøreegenskaper er helt nødvendig. Bilen er komfortabel og sikker å kjøre med automatgir og 4 hjulstrekk. Jeg kommer meg frem over alt, hver gang, uten bekymring for vær og kjøreforhold.

Bilen har stort bagasjerom, så jeg får alltid med meg det jeg trenger av utstyr når jeg reiser på tur.

En av mine favoritt egenskaper til min nye bil er uten tvil varme i rattet. Det er veldig godt med et varmt ratt å varme frosne fingre på etter en kald skitur. Bilen får raskt en komfortabel temperatur og jeg finner varmen fort når jeg kjører hjem igjen etter den kalde treningsøkta.

En annen god egenskap jeg må trekke frem er adaptiv cruisekontroll. Lange kjøreturer blir definitivt aldri det samme igjen! Listen er lang på hva jeg liker godt med denne bilen! Den har gode lys, så kjøring i mørket er heller aldri noe problem.

Jeg gleder meg til mange fine opplevelser og turer i min nye Kia Sportage i årene som kommer 🙂 Tut tut!