Ny samarbeidspartner!

Før kommende sesong 18/19 har jeg fått meg en ny samarbeidspartner. Den nye partneren min heter SportVision og er leverandør av sportsbriller.

SportVision er norsk representant for det italienske merket Rudy Project. De prioriterer høy kvalitet i design og funksjonalitet i sine briller. I tillegg til å levere briller har Sport Vision og Rudy Project et stort utvalg av høykvalitets sportsutstyr. Jeg har allerede begynt å bruke både hjelm, sykkelklær og goggels fra Rudy Project, jeg er strålende fornøyd. For meg som gjerne tar meg en alternativ treningsøkt enten på fjellet eller langs landeveien, er dette den perfekte samarbeidspartneren og det beste valget!

Gjennom SportVision får jeg også delta i et spennende prosjekt som heter ”Syn for topp prestasjoner”. Prosjektet går ut på å finne ut hva som skal til for at man hele tiden har det beste synet når man konkurrerer og trener. Sport Vision er dessuten strategisk partner med Olympiatoppen og Norges Skiforbund.

Jeg gleder meg til fortsettelsen på samarbeidet!

Besøk gjerne deres hjemmesider: www.sportvision.no og www.rudyproject.no