Jeg har fått meg ny bil!

Når jeg kom hjem fra høydesamling bar det rett på photoshoot og signering av avtale med ny samarbeidspartner.

Jeg er så heldig å ha fått med meg KIA på laget i min satsing fremover.

Min nye bil er en KIA Sportage. En sporty bil som passer perfekt til mine behov. Det er god bagasjeplass til alt mitt treningsutstyr, smarte løsninger og mye utstyr (varme i rattet har allerede rukket å bli en favoritt!). Jeg sitter høyt og har firhjulstrekk, slik at jeg kommer meg trygt frem overalt i en hektisk hverdag.

b0000811

Skispor på siden av bilen!

han_6721

KIA er en offensiv og postitiv organisasjon som ønsker å få mye ut av et samarbeid til glede for begge parter. Vi skal finne på mye gøy, så det er bare å glede seg til tida fremover. KIA tenker nytt og er opptatt av miljøet.

Jeg er utrolig fornøyd med min nye samarbeidspartner og KIA er en perfekt bilpartner for meg.

dcamvkvrrpqk6cfqmh7k

Avtalen er inngått. Jeg og markedssjef i Kia, Marianne Råge, ser frem til et spennende samarbeid de neste årene.