NM del 2 og sesongen var over

31. mars var det klart for NM del 2 på Beitostølen. NM del 2 er fin avslutning på sesongen sammen med resten av langrenns Norge. Etter Canada var sesongen over i mitt hode, så oppladning til Beitostølen var ikke optimal for topp plasseringer. På Beitostølen var det å ha det gøy på ski som var fokus, og det klarte jeg 🙂

Jeg og Guro Bjerken gikk team sprint for Gjerdrum. Det er alltid stas å representere klubben! Vi gjorde så godt vi kunne, men gikk ikke videre til finalen. Likevel hadde vi det artig med å gå team sprint, det er ikke alltid resultatet som er det viktigste.

På fredagen gikk jeg 5 km skøyting. Jeg følte jeg gikk bra på ski og klarte å ta ut alt, men for å få gode plasseringer i dette gamet må man virkelig være helt på topp og det har ikke jeg vært de siste ukene. Det er mange jenter som trener bra og senker man skuldrene litt får man fort kjenne pusten deres i nakken. Likevel fikk jeg med meg en viktig erfaring, det er ikke farlig å gå dårlige skirenn (bare fryktelig irriterende!) 😉

Nå blir det noen etterlengta rolige dager og jobbing med å få både nye og gamle sponsorer med meg videre på veien mot VM og kommende sesonger. Dessuten skal skiføre på Sjusjøen utnyttes og jeg håper på mange skareturer og brilleskille B-)

 

12953001_809794912457704_649673905_o